Lovska trgovina mi je kot otroku bila vedno zelo zanimiva

Kot otrok sem se vedno zel orad odpravil do svojega strica, kateri pa je bil lovec. Tako pa mi je bilo to vedno zelo zanimivo, saj mi je lahko on nato predstavil vso njegovo lovsko opremo, ter me kdaj vzel s seboj na kakšen sprehod po gozdu. 

No tako pa me je najbolj razveselilo, kadar sem se lahko odpravil z njim v lovsko trgovino. To pa zato, ker mi je bila lovska trgovina že od nekdaj res zelo fascinantna, saj sem si lahko tam ogledal prav vso lovsko opremo, ki je obstajala. Tako pa sem potem stricu pomagal pri nakupu kakšne lovske opreme, kar pa mi je bilo v res zelo veliko veselje.

Lovska trgovina mi je kot otroku bila vedno zelo zanimiva

Nato pa sva se v lovsko trgovino enkrat tudi odpravila, ko sva po gozdu morala postaviti lovske kamere. Tako pa jih nisva imela zadosti, ter naju je čakala lovska trgovina, torej sva se morala tja odpraviti, tako da sva jih kupila še nekaj, ter jih postavila po celotnemu gozdu. Te pa so potem stricu omogočale, da si je lahko ogledal, kjer je gozd najbolj aktiven, torej na kateremu območju, da bi vedel, kje se mu najbolj splača izvajati lov.

No tako pa je bila lovska trgovina zanj kar pogosta destinacija, na katero pa je velikokrat vzel s seboj tudi mene, saj mi je bila ta trgovina zelo zanimiva. Notri pa so prodajali vse od lovskih nahrbtnikov, lovskih oblačil, do orožja, nabojev, vabe, ribiških palic in še mnogo drugih stvari. Vse to pa mi je bilo kot otroku res zelo fascinantno, ter mi je zato lovska trgovina postala tako zanimiva. Zato pa sem se tudi k stricu odpravljal zelo dolgo, praktično vse do danes, saj me je lov vedno zanimal. Upam pa, da se bom lahko kdaj tudi pridružil stricu na kakšnemu lovu, saj bi bila to lahko zelo zabavna izkušnja.